Velkommen til skoleår 15-16

Kære elever og forældre på Dragør skole.

Velkommen til det nye skoleår 2015-16. Vi glæder os til at se jer til et nyt og spændende skoleår.
    Carsten Dinesen Maass den 03-09-2015
    Temaften på Nord
    Det Rådgivende Skoleudvalg indbyder til tema-aften onsdag d. 9. september kl. 19:00-21:00 i Teatersalen på Dragør Skole Nord
    TEMA:
    Aftenens tema er ’IT og digital læring som en integreret del af skoledagen.

Hilsen Carsten Maass
    Anne Dorte Rüssel den 24-08-2015
    Meddelelse vedrørende skolernes nye ledelsesstruktur.

Venlig hilsen Dorte Rüssel
    Anne Dorte Rüssel den 14-08-2015
    Dragør Skole Syd
    Vestgrønningen 9
    2791 Dragør

Trafikhenstilling

På Dragør Skole Syd vil vi gerne være med til at sikre skolevejen for alle børn, så godt vi kan. Det skal være trygt at gå eller cykle i skole, som vi så varmt anbefaler.

Første skoledag i børnehaveklassen orienteres altid om de regler, vi har her på skolen

• Alle elever skal stå af cyklen før den gule streg. Cyklen skal sættes pænt ind i cykelstativet i det område, der er markeret for pågældende klassetrin.
    • Forældre på cykel, der ønsker at aflevere deres barn, skal stille deres cykler ved brandstationen, så den ikke står i vejen i det allerede meget fyldte cykelområde.
    • Forældre i bil, der ønsker at sætte barnet af ved skolen, kan holde på parkeringsvejen langs Vestgrønningen og lade barnet gå over i fodgængerfeltet. Her er skolepatrulje fra kl. 7.50. Man kan også køre ind ad Grønnevej, dreje til venstre ad Nyby og sætte barnet af ved fortovet, der løber hele vejen ind til skolen, og selv køre videre til venstre ad Kastanje Alle og ud på Vestgrønningen.

Vi henstiller til mindst mulig kørsel på de små veje rundt om skolen og ikke ind i Nyby efter Grønnevej, da det er meget farligt for de mange cyklende elever, når biler vender for at komme ud igen.

Vær opmærksom på, at både kørsel og parkering på eller ud for Brandvejen er forbudt.

Vi håber på jeres samarbejde.

Venlig hilsen Dorte Rüssel